Kofila představuje v kampani novou kreativní myšlenku

Tyčinka Kofila (čokoládovny Orion, součást portfolia Nestlé) podpoří letošní kampaní nový positioning. Součástí kampaně bude i spolupráce s uměleckými školami. 

Kampaň volně naváže na podzimní digitální kampaň, která představovala Kofilu jako „originální spojení kávy a čokolády“. Nově se ale Kofila zaměří na hledání originálních spojení v každodenním životě. Bude kreativně upozorňovat na to, že někdy se stačí podívat na běžné věci jinak, a jejich spojením vytvořit něco nového, nevšedního, originálního. Každý den se pak může stát zapamatovatelným a krásným.

S kampaní, vytvořenou ve spolupráci s kreativní agenturou Zaraguza, Kofila poprvé vstoupí do televizního formátu. Produkci zajišťovala společnost Stink Films v čele s režisérkou Veronikou Jelšíkovou. Spot bude v různých formátech využit také v kinech, na Youtube a sociálních sítích. Kampaň budou dotvářet instore vystavení, CLV a displayová reklama. Tato kombinace tradičních  a digitálních  médií má předpoklad velkého zásahu cílové skupiny.

Historické propojení Kofily s uměním připomene spolupráce s uměleckými školami, do níž se na jaře zapojí Střední škola mediální grafiky a tisku, na podzim pak UMPRUM, konkrétně Katedra designu II. V obou případech studenti pro Kofilu vytvoří série prací na téma  „Originální spojení dělá svět krásnější”. Výběr z prací bude posléze použit pro PR a sociální sítě Kofily.

„Hlavním účelem spolupráce je vytvoření uměleckých hodnot, které přetrvají a které mají v historii značky významnou tradici. Přidanou hodnotou pak bude získání vizuálního obsahu pro sociální sítě značky,“ vysvětluje Tereza Dvořáková, brand manager značky Kofila.

Zdroj a foto: Nestlé

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010