Knihy Dobrovský otevírají novou prodejnu v OD Kotva

V sobotu 27. ledna proběhlo otevření nové pobočky Knihy Dobrovský v pražském obchodním domě Kotva. Jedná se již o 26. prodejnu jednoho z předních českých knihkupců a sedmou pobočku v Praze. Další investice do rozvoje prodejní sítě budou následovat i mimo Prahu. Zcela nový obchod plánuje společnost Knihy Dobrovský otevřít v Olomouci již v březnu.

Zbrusu nová prodejna v obchodním domě Kotva na ploše 200 metrů čtverečních nabídne zákazníkům čisté moderní prostory s přehledně uspořádaným sortimentem, který nakupujícím umožní snadnou orientaci v knihkupectví.

Při volbě místa pro naši prodejnu hrála velkou roli lokace v architektonicky jedinečném obchodním domě Kotva s vysokým obchodním potenciálem lokality náměstí Republiky,“ říká marketingový ředitel Knihy Dobrovský Adam Pýcha a dodává: díky umístění v centru Prahy dokážeme oslovit a obsloužit velké množství nakupujících a nabídnout skvělé místo pro výdej zboží z našeho e-shopu.“

Prodejna nabídne zákazníkům široké spektrum knih od literárních novinek po knižní klasiku všech žánrů. Nakupující mohou vybírat také z populárních dárkových předmětů, které zahrnují deskové hry, foto alba, stírací mapy a mnoho dalšího. Otevírací doba prodejny v OD Kotva bude každý den od devíti hodin ráno do osmi hodin večer.

Otevření nové prodejny navazuje na naši dlouhodobou strategii kontinuálního rozšiřování obchodní sítě v místech s výjimečným obchodním potenciálem. V listopadu 2016 jsme například otevřeli velmi úspěšnou pobočku v Liberci a letos v březnu se mohou zákazníci těšit na naši druhou prodejnu v Olomouci,“ uvádí Adam Pýcha a doplňuje: „kromě otevírání nových poboček, čekají v tomto roce naše prodejny remodelingy či stěhování do nových prostor. Významných změn se dočkají hlavně zákazníci v Letňanech.

Knihy Dobrovský také připravili pro zákazníky akci k blížícímu se pololetnímu vysvědčení. Ve všech pobočkách včetně OD Kotva získají nakupující za přinesené vysvědčení 15% slevu na nákup. Vysvědčení může být jakkoliv staré, proto vůbec nevadí, že už nejste školou povinní. Navíc pro pilné studenty, kteří se pochlubí vyznamenáním, čeká v knihkupectví sleva dokonce 20 %.

 

Zdroj a foto: Knihy Dobrovský

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010