V Kauflandu odstartovala kampaň Back to School

Letní prázdniny se chýlí ke konci, začíná příprava do školy a tradiční shon po školních potřebách. Celá šíře školního sortimentu od aktovek, sešitů, výtvarných potřeb, krabiček na svačiny až po psací stůl a židle bude k dostání během srpna ve všech prodejnách Kaufland.

Se začátkem druhé poloviny prázdnin odstartovala společnost Kaufland marketingovou kampaň, která si klade za cíl informovat o sortimentu školních potřeb, jež zákazníci najdou pohodlně pod jednou střechou. Tváří kampaně se stala ambasadorka řetězce Lucie Křížková, která od 1. srpna doplňuje komunikační linku propagovanou prostřednictvím billboardů, letáků, tiskovin, ale i tematických spotů v rádiu a kinech. Postupně se připojí komunikace na sociálních sítích a webu. Kampaň je doplněna o online soutěž o školní aktovky.

Kaufland tak pokračuje v rozšiřování svého sortimentu spotřebního zboží pro celou rodinu, ve kterém nabízí pestrý výběr z privátních značek oblečení i vybavení pro domácnost. O aktuální nabídce budou zákazníci informováni vždy s předstihem prostřednictvím televizních spotů, letáků a plakátů umístěných na prodejnách.

Tradice kornoutů do první třídy

Od 23. srpna si Kaufland připravil speciální nabídku v podobě JOJO kornoutů. Tradice kornoutů k nám přišla z Německa. Jde původně o saskou tradici, která se postupně rozšířila do celé země a později i k nám, hlavně do pohraničí. A co tato tradice znamená? Dětem se říkalo, že na stromě zvaném kornoutovník, který se nachází v zahradě pana učitele, rostou cukrové kornouty. Když už jsou děti dost veliké, aby mohly jít do školy, mohou si jeden utrhnout. Kornout tak vlastně symbolizoval školní zralost dítěte.

Rozhodují činy

Společnost Kaufland nezapomněla ani na děti z Dětského domova v Žatci, které dlouhodobě podporuje. V rámci kampaně Back to School darovala dětskému domovu 20 notebooků, kterými vybavila jejich počítačovou učebnu. „Notebook je dnes běžnou školní pomůckou, se kterou žáci rádi pracují. Proto jsme neváhali a přání mít v domově počítačovou učebnu jsme dětem z dětského domova rádi splnili,“ dodává Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland Česká republika.

 

Zdroj a foto: Kaufland Česká republika

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010