Kaufland spouští další věrnostní akci – tentokrát se značkami Ravensburger a Bugatti

Ve čtvrtek 23. listopadu 2017 začal v síti prodejen Kaufland další věrnostní akce pro zákazníky. A opět jde o nabídku dvou známých značek najednou.  

Zákazníci si mohou tentokrát za nasbírané body vybírat ze širokého sortimentu puzzlí a her značky Ravensburger, které pobaví děti i celé rodiny. Druhá značka – Bugatti – zase potěší ty, co rádi cestují s praktickými a přitom noblesními zavazadly. S věrnostním programem mohou zákazníci při zakoupení výrobků ušetřit až 69 % z původní ceny produktů.

Body je možné v obou případech sbírat v období od 23. listopadu 2017 do 14. února 2018. Čerpání programu je stejné jako u předchozích věrnostních akcí, tj. za každých 100 korun z nákupu dostane zákazník u pokladny jeden bonusový bod, který nalepí do hrací karty. Tu si může stáhnout zde nebo ji získá v prodejnách Kaufland na pokladně, informacích a u vystaveného zboží značky Ravensburger a Bugatti. Jakmile sběratel dosáhne požadovaného počtu bodů, může za zvýhodněnou cenu koupit vybraný produkt. Veškeré informace a úplná pravidla akce naleznete webových stránkách řetězce.

 

Zdroj a foto: Kaufland

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010