Kaufland rozšiřuje svou nabídku výrobků bez laktózy a lepku

Výrobky bez lepku či laktózy a další produkty zdravé výživy se těší stále větší oblibě. Od srpna najdou zákazníci v prodejnách Kaufland rozšířený sortiment produktů speciální výživy privátní značky K-free.

Kaufland rozšiřuje nabídku privátní značky K-free o nové produkty. „Cílem je nabídnout širší sortiment nejen skupinám lidí trpících potravinovými intolerancemi, ale i těm zákazníkům, kteří se rozhodli stravovat zdravěji,“ vysvětluje Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland Česká republika.

Nová řada K-free bez laktózy nabízí široký výběr více jak 20 produktů od jogurtů, šlehačky, mléka a tvarohu přes máslo, smetanu a sýry až po oříškovo-nugátové krémy. Novinkou v sortimentu je pak 13 bezlepkových produktů. Zákazníci si mohou pochutnat na „gluten free“ těstovinách, pečivu, muffinech, bio-müsli a různých směsích na pečení. Výrobky jsou pro lepší přehlednost barevně rozlišeny a opatřeny symboly na obalech. Ty značí, zda je výrobek bez laktózy, lepku či bez obou těchto látek.

                                                

Dostupnost produktů speciální výživy je v Čechách stále velmi omezená. Naším cílem je nabídnout zákazníkům co největší výběr za přijatelnou cenu, a proto v budoucnu plánujeme další rozšíření značky,“ uvádí Renata Maierl a dodává, že produkty z řady K-free jsou vyvíjeny společně s vybranými dodavateli a experty. Jejich kvalita je navíc posuzována i v nezávislých laboratorních testech.

 

Zdroj a foto: Kaufland

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010