Kaufland představuje novou značku K-Jarmark

Zaručená kvalita a čeští výrobci jsou klíčovými atributy nové vlastní značky, kterou spolu s prvními výrobky představuje společnost Kaufland, největší tuzemský potravinářský řetězec. 

„Navazujeme na staletou tradici sousedských trhů – jarmarků pořádaných na obecních náměstích, na nichž si občané mezi sebou nabízeli vlastní kvalitní a čerstvé výrobky,“ vysvětluje inspiraci pro název nové značky Renata Maierl, tisková mluvčí Kauflandu.

Pod novou vlastní značkou K-Jarmark® se jako první představují mléčné produkty, pečivo, uzeniny nebo minerální vody. Do roka bude v nabídce pod značkou K-Jarmark® přes 200 výrobků. Široký sortiment bude zahrnovat lahůdky, pečivo, uzeniny, maso, drůbež, sladkosti, hotová jídla, sirupy, knedlíky, vejce, konzervované potraviny nebo zmrzlinu.

Výrobky K-Jarmark® jsou značeny jednoduchým, přesto výrazným logem, kterému dominují tradiční národní lipové listy. Slovo Jarmark pak navozuje místo pro setkávání lidí za účelem nákupu zboží. „Kaufland nabízí vysokou kvalitu již dlouho svými privátními značkami, teď zaručujeme zákazníkům další benefit v podobě českých výrobců,“ připomíná Renata Maierl.

Všechny výrobky pyšnící se označením K-Jarmark® podléhají přísným normám a pravidlům. Týkají se nejen receptur, surovin, technologických postupů, ale i obalů.

Výrobci zařazení pod značku K-Jarmark® musí splňovat platné certifikace výrobních provozoven a úspěšný Kaufland audit. Dodržování receptur je pravidelně kontrolováno laboratorními testy a ochutnávkami.

Zdroj a foto: Kaufland Česká republika

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010