Kaufland je potřetí nositelem titulu Superbrands

Na Galavečeru Superbrands Tribune Event 2016 v Praze se značka Kaufland opět zařadila mezi značky, které byly oceněny titulem Superbrands. Letošní ocenění je pro Kaufland již třetím v řadě.

Kaufland - hlavní

O udělení tohoto titulu rozhoduje komise expertů zvaná Brand Council, která vychází ze spotřebitelského průzkumu agentury GfK a několika předchozích fází výběrového řízení.

superbrands 2016Mezi nejlepší oceněné značky působících na našem trhu se dostane na základě přísných kritérií jen zlomek vyvolených. Posuzovány jsou parametry jako známost, budování brandu, inovace či prestiž. Udělení titulu Superbrands je podmíněno náročným třífázovým výběrovým procesem, na jehož počátku stojí více než milion značek registrovaných v ČR.

 

Mezi značky, které byly letos oceněny titulem Superbrands, se zařadily například Kaufland, Dormeo, obuv CCC, Vileda, Brit, Vega Tour nebo rádio Evropa 2.

Opětovné získání ocenění Superbrands není pro již dříve zvolené značky samozřejmostí. Značka musí v každém novém období prokázat, že neslevila ze svých kvalit a tento titul si právem zaslouží.

Zařadili jsme se již potřetí do skupiny elitních značek. Tato cena je pro naše zákazníky a partnery důležitým stvrzením naší kvality a může být povzbuzením při jejich každodenních rozhodnutích. Pro nás je pak důkazem pozitivní zpětné vazby a silného povědomí o značce Kaufland,“ řekl Michael Šperl, tiskový mluvčí společnosti Kaufland Česká republika.

 

O Galavečeru Superbrands Tribune Event 2016 jsme psali zde.

 

Zdroj: Kaufland

Foto: Kaufland, czechsuperbrands.com

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010