Ještě měsíc můžete přihlašovat své reklamní a dárkové předměty do soutěže Hvězda 3D reklamy 2017

Už jen do 29. 9.2017 můžete přihlašovat své treklamní a dárkové předměty do letošního ročníku soutěže Hvězda 3D reklamy 2017, kterou pořádá asociace POPAI CE ve spolupráci se společností  ABF, a.s.

Hlavními partnery letošního ročníku soutěže jsou italská společnost Maxema (která se stala partnerem soutěže při příležitosti vstupu na český trh) a společnost REDA a.s. Soutěž rovněž podporuje společnost  SPEED PRESS Plus a.s. jako partner soutěžní kategorie „Tailor made“ a společnost Svět tašek spol. s r. o. jako partner soutěžní kategorie „Reklamní nebo dárkový obal a přebal“.

Mediálním partnerem soutěže je časopis MarketingSalesMedia.  

Pro tento ročník soutěže pořadatelé připravili řadu aktualizací s cílem upravit projekt soutěže v  souladu s vývojem a trendy oboru 3D reklamy a zvýšit celkovou úroveň soutěže.

V rámci změn došlo k aktualizaci a zjednodušení soutěžních propozic např. v oblasti  soutěžních kategorií, v systému hodnocení soutěžních předmětů porotou soutěže.  Byly také stanoveny nové termíny  průběhu a konání soutěže.

Odborná porota provede vyhodnocení soutěžních prací v průběhu října 2017. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže a předání cen proběhne 23. 11. 2017 v rámci gala večera významné oborové akce POPAI DAY 2017, která se letos uskuteční v Kongresovém centru TOP HOTEL Praha,  Blažimská 1781/4, Praha 4 – Chodov.  Akce se celkem účastní více jak 600 zástupců odborné veřejnosti. Expozice všech soutěžních předmětů Hvězda 3D reklamy 2017 bude součástí celodenního programu  POPAI DAY.

Široká medializace soutěže je zajištěna formou článků, inzerátů, tiskových informací, ale také prostřednictvím prezentačních materiálů v elektronické i tištěné formě, k nimž patří katalog všech exponátů soutěže Hvězda 3D reklamy.

Propozice soutěže Hvězda 3D reklamy a další informace najdete ZDE .

 

Zdroj a foto: POPAI CE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010