Jarní noční nakupování v OC Letňany

Obchodní centrum Letňany na pátek 20. dubna připravilo pro své zákazníky již popáté oblíbené noční nákupy. V prodloužené otevírací době od 21.00 do 23.00 si budou moci návštěvníci centra nakoupit v obchodech pasáže i v hypermarketu Tesco se slevou až 20 %.

„Již poměrně tradiční noční nakupování je u našich zákazníků oblíbené a vyhledávané. Věříme, že si jej užijí v rámci naší jarní nabídky a návštěvnost bude opět vysoká,“ uvedla Renata Nejtková, marketingová manažerka obchodních center Tesco. Při posledním nočním nakupování stoupla návštěvnost obchodního centra oproti běžným pátkům zhruba o 70 %.

Velký pátek plný nákupů čeká na všechny nakupující v Obchodním centru Letňany. Od 21. hodiny mají totiž jedinečnou příležitost získat až 20% slevu na jakýkoliv nákup ve více než 70 obchodech. Návštěvníci si tak mohou výhodně pořídit vše – od  módy a módních doplňků, přes potraviny až po elektroniku či domácí potřeby. Sleva 20 % od letňanské obchodní pasáže se v hypermarketu Tesco navíc sčítá i se slevami aktuálními, což činí nabídku pro zákazníky ještě atraktivnější. Brány obchodů OC Letňany budou uzavřeny hodinu před půlnocí.

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010