Hvězda 3D reklamy 2018 ocenila nejlepší novinky v oblasti 3D reklamy

Asociace POPAI CENTRAL EUROPE uspořádala již 18. ročník soutěže Hvězda 3D reklamy o nejlepší reklamní a dárkové předměty. Hlavním partnerem letošního ročníku soutěže byla společnost REDA a.s. Soutěž rovněž podpořily společnost SPEED PRESS Plus a.s. jako partner soutěžní kategorie Reklamní textil“ a společnost RESPIRO jako partner soutěžní kategorie „Tailor made“. Mediálním partnerem soutěže byl časopis Marketing & Media.

Soutěž s dlouholetou tradicí je přehlídkou novinek z oblasti 3D reklamy a zároveň jedinečným zdrojem inspirace i nových poznatků o našem trhu s reklamními a dárkovými předměty.

V letošním ročníku soutěžilo celkem 74 předmětů v osmi soutěžních kategoriích. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže a předání cen proběhlo 29. listopadu 2018 v rámci galavečera POPAI DAY 2018 v Kongresovém centru TOP Hotelu Praha na pražském Chodově.

Nejvyšší ocenění „Absolutní vítěz soutěže“ získal exponát Lítomikroje od společnosti H.R.G. spol. s r.o. Dárková vánoční sada tiskárny H.R.G. vychází z motivu tradičního litomyšlského kroje, jehož nejoriginálnější součástí byly červené punčochy. Cílem celého setu bylo oživení, připomenutí a popularizace litomyšlského kroje, jeho součástí a jeho motivů. Sada obsahuje originální diář, dva typy kalendáře, balicí papíry, blok, papírový bumerang, plátěnou tašku a především repliku červených zdobených ponožek. Set měl mezi zákazníky veliký úspěch a zejména ponožky, spojující historický motiv s moderním designem, se staly hitem a byl o ně velký zájem.

 

Zdroj a foto: POPAI CE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010