HUMANIC zmodernizoval pražskou prodejnu v OC Arkády Pankrác

Přední prodejce obuvi HUMANIC otevírá v pátek 6. září zrekonstruovanou prodejnu v obchodním centru Arkády Pankrác v Praze, která se nově nachází o patro níže, v přízemí. Pro zákazníky je na této prodejně v období od 6. do 8. září připravena speciální sleva ve výši 20 % při nákupu zboží nad 1.500 Kč.

Při koncepci nové prodejny byl kladen důraz nejen na designové řešení, ale také na maximální pohodlí zákazníků při nakupování. Zákazníkům budou k dispozici multimediální obrazovky i další služby, které zvýší jejich komfort. Aktuální kolekci HUMANIC podzim/zima 2019/2020 si tak návštěvníci vychutnají v moderních prostorech plných módní inspirace. HUMANIC má na území ČR celkem 24 prodejen a své zboží nabízí také přes e-shop. HUMANIC postupně modernizuje všechny své české prodejny, letos na jaře otevřel zrekonstruovanou prodejnu na náměstí Svobody v Brně.

Návštěvníci se ve zmodernizované prodejně HUMANIC Arkády Pankrác setkají se zcela novými designovými dekoracemi, interiérovým řešením a moderním prostředím, ve kterém co nejlépe vyniknou aktuální trendy sezóny. Velký důraz je také kladen na digitalizaci, která zajistí rychlejší obsluhu zákazníků. „Všechny naše prodejny jsou již vybaveny iPhony, které slouží pro rychlejší obsluhu zákazníků. Personál si pomocí iPhonu naskenuje daný produkt a hned vidí, kolik kusů je na prodejně skladem, případně také zjistí dostupnost zboží na jiné prodejně HUMANIC. Pokud zboží není na prodejně dostupné, personál může zákazníkovi ihned nabídnout přeposlání produktu z jiné prodejny, nebo zaslání rovnou domů (tzv. Send2Home). Obě tyto služby jsou zákazníky velmi oblíbené a poptávané,“ říká k vybraným novinkám zrekonstruované pražské prodejny Kateřina Smutná za Marketing & PR Humanic CZ.

Další benefit, který zákazníkům zpříjemní nakupování a následně i nošení nové obuvi je tzv. Imbox. „Jedná se o přístroj, který automaticky naimpregnuje zakoupenou obuv. Trvá to jen chviličku a zákazníkovi tak odpadne nutnost první impregnace. Nemusí na ošetření myslet a může začít boty ihned nosit,“ doplňuje Kateřina Smutná.

Na prodejně zákazníci naleznou širokou nabídku mezinárodních značek, jako např. Guess, Gant, Geox, Tommy Hilfiger, Tom Tailor, Tamaris, Calvin Klein Jeans, Lacoste, Toms, Nike, Puma, Converse, Adidas, ale také oblíbené privátní značky Lazzarini, Pat Calvin, Kate Gray, OMG! nebo Minozzi Milano.

„HUMANIC vychází vstříc požadavkům zákazníků na nadměrné velikosti, na které se právě prodejna v obchodním centru Arkády Pankrác dlouhodobě specializuje. Dámy mohou vybírat z osvědčených značek jako např. Ara, Gabor, Högl, Mustang, Remonte, Seibel, Clarks a Andres Machado. Pánské modely v nadměrných velikostech nabízejí mimo jiné značky Bugatti, Lloyd, Converse, Lacoste nebo Mustang,“ říká závěrem Kateřina Smutná za Marketing & PR Humanic CZ.

Zdroj a foto: HUMANIC CZ

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010