Hlasování o deset Rákosníčkových hřišť od společnosti Lidl startuje již 1. února

Společnost Lidl letos postaví v dalších 10 městech moderní Rákosníčkovo hřiště. O tom, která města se na něj mohou těšit, rozhodnou sami obyvatelé v hlasování od 1. do 28. února 2017. 

Stavba oblíbených dětských hřišť s motivem pohádkové postavy pokračuje pro velký úspěch i letos. Rákosníčkovo hřiště mohou získat všechna města či městské části, v jejichž blízkosti se nachází prodejny Lidl, a Rákosníčkovo hřiště tam ještě nestojí. Stačí jediné – získat největší počet hlasů. Hlasování bude probíhat na webových stránkách projektu a na Facebooku Lidl Česká republika od 1. do 28. února 2017. Všechny hlasy se budou sčítat. Každý hlasující může každý den odevzdat dva hlasy a zároveň se může zapojit do soutěže o ceny.

Lidl_rakos_04

Na webu projektu bude možné sledovat průběžné výsledky hlasování, které budou pravidelně aktualizovány k 16. hodině. Kdo bude chtít hlasování ještě více podpořit a získat tak pro své město další hlasy, nalezne zde i propagační materiály ke stažení.

„Rákosníčkova hřiště jsme začali stavět před pěti lety a za tu dobu jsme postavili po celé republice 69 Rákosníčkových hřišť v celkové hodnotě 103,5 milionů korun. O hřiště je stále velký zájem a nás těší, že pro města, ve kterých jsou naše prodejny, můžeme udělat i něco navíc. Velká účast a radost dětí při slavnostním otevření je pro nás největší odměnou. Proto v projektu pokračujeme i letos,“ uvedla Zuzana Holá, mluvčí společnosti Lidl.

Dětská hřiště se symbolem pohádkového Rákosníčka nabízí dětem k aktivnímu hraní velkou prolézačku, pískoviště, šikmou horolezeckou stěnu, lanovou překážku a nechybí ani kolotoč nebo různé druhy houpaček, novinkou je houpačka pro nejmenší děti. Klidovou zónu doplňuje domeček. Celé hřiště je oplocené a poskytuje dostatek laviček a zpevněnou plochu pro kočárky.

 

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010