HL Display vybavuje ekologickými násypníky další prodejnu – BioDay v OC Arkády na Praze 4

Dne 17.9.2019 byla slavnostně otevřena nová prodejna BioDay v OC Arkády. Pokud chtějí zákazníci začít ekologicky nakupovat bez zbytečných obalů, tak si zde jistě vyberou z široké nabídky bezobalových potravin, jenž si mohou sami nasypat ze zásobníků od společnosti HL Display, která je partnerem portálu Mistoprodeje.cz. Klíčem k úspěchu v kategoriích sypaného zboží je schopnost nabídnout zákazníkovi pestrý výběr na základě jeho momentálních potřeb a chutí.

Prodejna BioDay nabízí vynikající viditelnost produktů v hygienicky uzavřeném systému. Jsou vyrobeny z prakticky nerozbitných materiálů schválených pro styk s potravinami. Zásobníky na sypané zboží dávají zákazníkům kontrolu nad nabíraným množstvím a zákazník se nemůže produktu dotknout, dokud jej nechce koupit.

Podle společnosti HL Display šel majitel obchodu BioDay opravdu do detailu a do svého obchodu pořídil i výrazně ekologičtější verzi cenovkových lišt vyrobených z recyklovaného plastu. Recyklované plasty i bioplasty hrají důležitou roli na cestě k udržitelnější prodejně. Recyklované plasty představují možnost zmírnění aktuálního ekologického dopadu plynoucího z používání klasických plastů.

Stále více maloobchodních prodejců a značek se zavazuje k zásadnímu omezování používání plastů a odpadu, společnost HL Display je chce na jejich cestě podpořit, a proto spustila nabídku výrobků s názvem HL Sustainable Choice, zahrnující neustále rostoucí nabídku řešení s použitím obnovitelných nebo recyklovaných materiálů.

Zdroj a foto: HL Daplay, POPAI CE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010