Global Wines & Spirits přivítá zákazníky v nové pobočce na Náměstí Míru v Praze

Jeden z největších distributorů vín a destilátů Global Wines & Spirits otevírá již sedmou kamennou prodejnu v České republice. K pěti pražským a jedné brněnské pobočce, přibyla 8. dubna v hlavním městě prodejna na Náměstí Míru. Zákazníci se mohou těšit na exkluzivní nabídku sortimentu, odborné poradenství a také pravidelné degustace.

Všichni milovníci vína a destilátů mohou již od dubna navštívit novou pražskou pobočku Global Wines & Spirits, jejíž distributor je zároveň provozovatelem jednoho z největších e-shopů s alkoholem. Internetový obchod s téměř dvacetiletou tradicí, který má ve své nabídce
až 2 500 vín a destilátů, bude doplňovat již šestá pobočka v hlavním městě.

V nové prodejně budeme pokračovat v naší dlouhodobé strategii, která se soustředí především na kontakt se zákazníkem. Chceme, aby se lidé nebáli výběru vína, a proto jim podáváme ty nejkomplexnější informace tak, aby byli se svým nákupem spokojení,“ říká marketingový ředitel společnosti Kamil Gruncl.

Obchod bude, tak jako ostatní pobočky, pořádat pravidelné degustace pro veřejnost. Každý týden mohou zákazníci přímo na prodejně ochutnat vína exkluzivních domácích i světových značek, které se profilují svou chutí a kvalitou. Na internetových stránkách společnosti pak zájemci každý týden najdou aktuální výběr degustovaných vín. Prodejna je otevřena
od 8. dubna 2019 na vinohradské adrese Náměstí Míru 820/9 v Praze a bude dostupná každý všední den od 10:00 do 20:00 a v sobotu od 9:00 do 13:00 hodin.

Zdroj a foto: Global Wines & Spirits

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010