GastroFlek – nejen pro studenty gastronomických škol

Zcela nový internetový portál GastroFlek.cz má za úkol pomáhat studentům hotelových a gastronomických škol při hledání práce. Na druhou stranu má za úkol pomoci firmám najít schopný personál.

Výhodou, kterou nabízí tento portál oproti všem ostatním, je nabídka stáží i praxe v restauracích. Je tak pro studenty snadnější si najít praxi již při studiu. Navíc po dokončení studia mohou využít funkci hledání stálé práce.

GastroFlek navíc nabízí možnost vytvořit si profesní profil, který je k dispozici zaregistrovaným firmám a ty tak mohou s nabídkou oslovit přímo nejen vytipované uchazeče, ale i ty, kteří již svou práci mají. Lidem tak ušetří čas a umožní získat dobré místo.

Profil, který si uživatel na webu vytvoří, mu umožní obousměrnou komunikaci a osobní nebo firemní prezentaci. Nahlédnutí do profilu je k dispozici jen přihlášeným uživatelům, ať už se jedná o uchazeče nebo firmu. Tedy jen těm, kteří by o něj mohli mít zájem. Registrovaný uchazeč může také oslovit bývalého zaměstnavatele a požádat ho o hodnocení. Hodnocení pracovníka se pak zobrazí přímo na daném profilu. Zaměstnavatel pak má další kritérium pro výběr zaměstnance.

Systém webu GastroFlek je navržený tak, že i když uživatel zrovna aktivně nevyhledává, dostane emailem upozornění, že se na webu pro něj objevila zajímavá informace, o kterou by mohl mít zájem. Neztrácí tak čas opakovaným vyhledáváním, a přesto mu nic neunikne.

ilustracni foto - small Radek_Subrt - small

Na projektu se podílí i šéfkuchař a majitel jídelny Na Pruhu Radek Šubrt, jenž nabízí službu GastroPomoc, specializující se na vše od cateringu, objednání kuchaře do domů, auditu pro restaurace, parní čištění interiérů, kurzů vaření, až po samotné vybavení provozoven.

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010