Galerie Harfa zahajuje Páteční gurmánské trhy

Galerie Harfa připravila pro milovníky dobrého jídla a pití další pravidelnou gurmánskou akci. K rybím hodům, které se zde konají vždy poslední sobotu v měsíci, se od pátku 21. června 2013 přidali také Páteční gurmánské trhy. Můžete zde zakoupit třeba čerstvé a uzené ryby, uzenářské speciality, zeleninu od farmářů, speciální lahvová piva, poctivou zmrzlinu nebo sýry. Gurmánské trhy najdete na střeše Galerie Harfa každý pátek od 11 do 19 hodin.

„Páteční gurmánské trhy nabídnou pestrý sortiment kvalitního zboží od místních i zahraničních dodavatelů. Věříme, že se z nich brzy stane tradice a pravidelně je budou navštěvovat všichni, kteří holdují dobrému jídlu a pití. Mohou u nás v příjemném prostředí nakoupit veškeré suroviny a lahůdky, potřebné na víkendové grilování a posezení s rodinou či přáteli,“ říká Kateřina Nová z Galerie Harfa.

V nabídce trhů budou zastoupené uzenářské speciality z komína od Libora Nováka, křupavé pečivo ze Mšenské pekárny, chlazené, uzené i kyselé ryby z Rybáren Praha, originální ořechový koláč Louskáček a jiné poctivé koláče, mnoho druhů rajčat a zelenina z Farmářské zahrady, speciální lahvová piva z Pivní mozaiky, 100 % přírodní šťávy od Vitaminátora, tradiční zmrzliny a sorbety z ovoce od Grycanu, džemy, čatní, marinády, omáčky a oleje od Sweet Market a tuzemská i zahraniční vína od Bohemia Wine. A jako bonus bude jeden ze stánků věnován chuťovým buňkám zvířecích mazlíčků. Jsou pro ně připravené speciální sušené masové pamlsky, psí muffiny a jiné pochoutky z Pet Center.

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010