Foodpanda, služba na rozvoz jídla, vstoupila už i na Slovensko

Zákazník si jednoduše vybere restauraci a své oblíbené jídlo prostřednictvím webové stránky a Foodpanda už se postará o to, aby jídlo bylo doručeno k němu domů či do kanceláře. Služba je zatím dostupná v Bratislavě, kde nabízí výběr z více jak 60 oblíbených restaurací, jako jsou například Sushi Time, FreshGarden, Pizza Pazza a další. Foodpanda se chystá postupně expandovat i do jiných slovenských měst.

„Jako Slovák mám obrovskou radost, že mohu být se svým lokálním týmem u vstupu této globální značky na Slovensko. Věřím, že si Slováci Foodpandu oblíbí díky pohodlí a jednoduchosti, kterou jim služba přináší. Je to velmi inovativní a efektivní způsob, jak si zjednodušit život“ vysvětluje Peter Varga, ředitel společnosti Foodpanda pro Českou a Slovenskou republiku.

 

„Foodpanda je celosvětově uznávanou společnost v oblasti donášky jídla. Jsme proto velmi rádi, že můžeme přinést naše služby už i na Slovensko. V každé zemi nabízíme výběr ze všech místních restaurací v rámci jedné platformy, což umožní zákazníkům vybírat si prostřednictvím pár kliků z největší nabídky jídel. Už nyní působíme ve více jak 31 zemích světa a ve většině případů jsme též lídrem na trhu. Úspěch a vývoj ve službách pro naše zákazníky, kterého dosahujeme svým úsilím, nás každý den posouvá dál“, dodává Ralf Wenzel, majitel a spoluzakladatel společnosti Foodpanda.

 

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010