Filip Blažek jako Tchibo Man – stylový průvodce světem Chlapských nákupů

O mužích se říká, že nemají rádi nákupy, protože se při nich nudí. To se v nových spotech rozhodla změnit oblíbená značka Tchibo, ve kterých právě mužům radí, jak nakupovat maximálně rychle a efektivně. Tak, že jim zbude spousta času věnovat se tomu, co je doopravdy baví.

Tchibo chce novou kampaní oslovit muže, kteří doposud tvořili v jejich internetovém obchodě jen malou část nakupujících. Provedený výzkum zjistil, že jim jsou nákupy proti srsti a nejvíc ze všeho uvítají, když mají možnost pořídit co potřebují v co možná nejkratším možném čase.

Hlavní role stylového průvodce světem Chlapských nákupů – „Tchibo Mana“ – se ujal Filip Blažek, kterého v sérii spotů čeká neotřelý striptýz, hrátky s časovou smyčkou nebo Rube Goldbergův stroj. Klipy doprovází výrazný hudební podkres, který pro účely kampaně zkomponovali Jiří Burian (Kapitán Demo, Emma Smetana) a Mikoláš Růžička (Piano). Známí jsou také spoluprací na projektu Republic of Two, za který získali v roce 2011 cenou Anděl.

Kampaň pro Českou republiku a Slovensko běží na Facebooku, Youtube a dalších afinitních media portálech.

„Kampaň se točila 3 dny, během nichž vzniklo 5 spotů a 10 fotografií,“ zrekapitulovala producentka Monika Soukup z atSwim.

Natáčení pod vedením zkušeného režiséra Jana Pavlackého probíhalo v příjemné tvůrčí atmosféře, což je na výsledné, vskutku velmi kreativní, kampani znát.

Mám radost, že se nám s Tchibem, agenturou Zaraguza a Filipem Blažkem podařilo vytvořit postavu charismatického muže, který se nebere vážně, má smysl pro humor, ale přitom dokáže být cool a má styl. Což je v Čechách, kde je humor a celková stylizace často založená spíše na ironii, celkem výjimečné. Ale v našem případě to funguje a spoty mají určitou nesnesitelnou lehkost, která mě hodně baví,“ ocenil režisér Jan Pavlacký.

 

Ukázka spotu:

https://www.youtube.com/watch?v=7s9cplmykVY

 

 

Zdroj a foto: Milk and Honey Pictures

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010