Dobré ráno cestou do práce

V pátek 31.8. od 5 hodin ráno na Hlavním nádraží kolemjdoucí vyzývalo ke stisknutí velké červené tlačítko záhadného automatu. A protože jsme národ lidí zvídavých, těch, kteří se nezalekli a odvážili se vyzkoušet, co se stane, bylo opravdu hodně. Po zmáčknutí tlačítka se na obrazovce automatu objevila výzva ke krátké ranní rozcvičce, kterou připravila známá cvičitelka Radka Vandasová. Ta se také na obrazovce automatu objevila a virtuálně předcvičovala.

Za své ranní výkony byli všichni cvičící samozřejmě po zásluze odměněni. Automat jim nadělil jak jinak než chutnou a vyváženou snídani. Protože se však náročnost cviků postupem času zvyšovala a automat kolemjdoucí motivoval i ke cvičení ve skupinkách, zvyšovala se i hodnota odměny. Kromě snídaně pak za náročnější výkony z automatu vypadla třeba atraktivní láhev na vodu Bobble s křemíkovým filtrem, snídaňová keramika, či kytice krásných květů – všechno proto, aby BeBe Dobré ráno spotřebitelům zlepšilo jejich ráno.

BeBe Dobré ráno zkrátka 31. srpna rozcvičilo celé Hlavní nádraží, zpříjemnilo tak den stovkám lidí a ověřilo si, že ranní rozcvička a snídaně jsou zárukou dobré nálady. Na to, jak to všechno probíhalo, se můžete koneckonců podívat i vy, protože BeBe Dobré ráno si průběh celé akce nahrálo a od září je toto video dostupné i na serveru You Tube www.youtube.com/watch?v=YtDuGa38rJY&feature=youtu.be .

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010