Do Lidlu zamířili plyšoví hrdinové

Z prodejen Lidlu si zákazníci mohou odnést nejen nákup, ale také plyšové hrdiny. V nabídce čeká hned deset adeptů z kolekce Cartoon Heroes, kteří potěší malé i velké. Jejich získání je jednoduché. Stačí nasbírat 5 samolepek (každá za nákup v hodnotě 500 Kč), doplatit 19,90 Kč a pak už jen vybrat, který hrdina získá nový domov.

Akce trvá od 25. března do 21. dubna, nebo vyprodání zásob, samolepky je možné sbírat za nákupy ve všech kamenných prodejnách. Po nasbírání 5 samolepek na speciální kartičku a uhrazení doplatku 19,90 Kč si pak nakupující mohou odnést plyšáka dle vlastního výběru, který bude opravdu široký. V prodejnách čeká například králík Bugs Bunny, prasátko Porky Pig nebo kačer Daffy Duck. Nechybí ani Tom a Jerry či pes Scooby Doo.

„Veselými postavičkami jsme chtěli udělat radost hlavně našim malým zákazníkům. Právě proto jsme vybrali postavičky, které děti znají a mají rády. Naši plyšoví hrdinové zaujmou netradičním tvarem a zároveň nezaberou tolik místa, takže si je děti mohou brát s sebou, kam je jen napadne,“ přibližuje mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.  

Samolepky je možné sbírat ve všech prodejnách Lidl v období od 25. března do 21. dubna,  nebo do vyčerpání všech zásob. Zákazníci, kterým se plyšáci líbí, ale nechtějí sbírat samolepky, si je mohou zakoupit ihned za cenu 299 Kč.

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010