Digitální potisk obalů propojí realitu s virtuálním světem

Nové technologie mohou doplnit prodejní kampaně a zaujmout spotřebitele. Obal nebo displej /prodejní či dekorativní stojan/ jehož součástí je tzv. PROLINK spotřebitele vtáhne do virtuálního světa nebo nabídne spuštění filmu na jeho mobilním telefonu nebo představí další informace k produktu nebo… Kreativitě se meze nekladou. Navíc je to velmi jednoduché!

Díky digitálnímu potisku obalů a displejů z vlnité lepenky se otevírají zcela nové možnosti podpory prodeje.  Většina spotřebitelů má svůj mobil stále při ruce. Při nakupování, přebírání doručené zásilky… PROLINK je zakomponován přímo do grafiky obalu/displeje z vlnité lepenky tak, aby spotřebitele vyzval k naskenování. Lákadlem může být možnost nějaké výhry, slevy nebo se spotřebitel dozví, jaké další produkty se k danému výrobku hodí (cross-selling kampaně) nebo se spustí krátké video s návodem k použití nebo recept na vaření nebo… Možnosti využití jsou velmi široké.

THIMM, výrobce obalů a displejů z vlnité lepenky a člen POPAI CE, se specializuje na digitální potisk vlnité lepenky a svým zákazníkům nabízí vysoce personalizované obaly, individuální reklamu na obalech pro propagaci značky své nebo jako prodej reklamní plochy pro třetí strany, osobní oslovení zákazníků, exkluzivní, limitované edice, obaly pro sezónní kampaně. A to vše tištěno nejen z vnější, ale i z vnitřní strany obalu. Digitální tisk otevírá nespočet možností pro posílení věrnosti značce.

Více o této technologii naleznete zde.

 

Zdroj a foto: POPAI CE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010