Diamantová liga kvality ocenila nejlepší prodejny a Kaufland opět zabodoval

Třetí ročník prestižní soutěže Diamantová liga kvality zná své vítěze. Pět prodejen společnosti Kaufland Česká republika získalo na včerejším slavnostním galavečeru certifikát Držitel ocenění Diamantové ligy kvality.

Ve čtvrtek 24. ledna proběhlo v prostorách Kaiserštejnského paláce slavnostní vyhlášení výsledků prestižní soutěže Diamantová liga kvality. Celorepublikové klání je společným projektem SOCR ČR a Ministerstva průmyslu a obchodu, který byl na podzim 2015 zařazen do Programu Česká kvalita. Soutěž podporuje vláda České republiky a je součástí Národní politiky kvality.

Diamantová liga kvality v loňském roce hodnotila malo- a velkoobchodní prodejny, které dle sortimentu rozdělila do kategorií food a non-food. Metodika hodnocení je založena na posuzování prodejen prostřednictvím „neznámého zákazníka“ (Consumer Quality Index). Posuzována byla především kvalita poskytovaných služeb, šíře sortimentu a vstřícnost k zákazníkům. Následný neohlášený audit prováděný dvojicí nezávislých hodnotitelů se zaměřil na dodržování legislativních pravidel, hygienické podmínky a kulturu prodeje.

Certifikát Držitel ocenění Diamantové ligy kvality a právo používat ochrannou známku po dobu dvou let získalo celkem 5 prodejen společnosti Kaufland Česká republika. Vedle prodejen v Sokolově a Pardubicích byla oceněna také úplně první prodejna Kaufland v Ostravě Zábřehu, jež vítá své zákazníky od roku 1998, a vlajková loď společnosti na pražském Vypichu, která loni prošla modernizací. Prodejna v Českém Těšíně získala pak i Zvláštní cenu prezidenta SOCR ČR.

Naše prodejny modernizujeme tak, abychom zákazníkům během jejich nákupu nabídli co největší komfort a pohodlí. Vše je doplněné o nové technologie, jakými jsou například čtečky EAN kódů pro kontrolu ceny, samoobslužné pokladny, elektronické etikety nebo digitální obrazovky,“ upřesňuje Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland Česká republika. 

Zdroj a foto: Kaufland

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010