Děčínský ROSSMANN se představil v novém

Síť drogerií ROSSMANN pokračuje v loni započaté modernizaci prodejen. Jen během měsíce června se zákazníkům představily tři nové pobočky, kromě Děčína se
na zrekonstruovanou prodejnu mohou těšit obyvatelé Nymburka či Pelhřimova. Přeměna je součástí nového konceptu společnosti, který si klade za cíl zákazníkům co nejvíce zpříjemnit zážitek z nakupování.
 

Při změnách byl kladen důraz především na intuitivnost, přehlednost a čistý, moderní design. Prodejny jsou vybaveny šetrnějším LED osvětlením,  novými pokladnami či zbrusu novým způsobem prezentace dekorativní kosmetiky. Na slevy či zajímavé výrobky upozorňují nová akční čela. Už v prvních momentech návštěvy si zákazníci dozajista povšimnou nově řešené vstupní zóny. „Našim cílem bylo především zkvalitnění a zpříjemnění celého nákupního procesu jak pro naše zákazníky, tak i pro naše zaměstnance. Při přípravě modernizace jsme brali v potaz jejich zpětnou vazbu a podle referencí, jež máme k dispozici, se proměna povedla na výbornou,“ říká Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN. Zákazníci také jistě ocení nový sortiment z řady luxusní péče o pleť a vlasy a zároveň rozšíření nabídky zdravé výživy.

Rozsáhlá modernizace prodejen drogerie parfumerie ROSSMANN navazuje na celkovou proměnu tváře společnosti.  Na začátku roku představila společnost nové logo a slogan ROSSMANN. A život je krásnější. Zároveň začala vydávat zákaznický časopis a spustila televizní spot, kde se více soustředí na emoce zákazníků a propaguje krásu ve všech jejích podobách.

Zdroj a foto: ROSSMANN

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010