Datart otevřel minulý týden prodejnu v centru Nymburka

Po prodejně ve Francouzské ulici v Praze, která funguje od poloviny května, otevřel Datart minulý týden prodejnu v centru Nymburka v Palackého ulici. Koncept malých prodejen má za cíl být co nejblíže zákazníkům. Další prodejny z tohoto konceptu Datart připravuje, v horizontu dvou let jich chce otevřít okolo dvaceti.

Datart se u malých prodejen zaměřuje hlavně na dostupnost sortimentu a osobní kontakt se zákazníkem. Prodejna ve Francouzské ulici si našla své zákazníky velmi rychle i jako expresní výdejní místo.

Denně vydáváme desítky e-shopových objednávek. Další objednávky vytváříme pro zákazníky přímo v prodejně. Většina zákazníků dává přednost možnosti vyzvednutí zboží zdarma v prodejně, zboží si mohou vyzvednout už za dvě hodiny, říká Iva Pavlousková, tisková mluvčí Datartu.

Přímo v prodejně je vystaveno více jak dva tisíce položek příslušenství a malých spotřebičů vybraných speciálně pro příslušnou lokalitu

V prvních dvou týdnech byl mezi zákazníky prodejny ve Francouzské ulici největší zájem o příslušenství „denní spotřeby“ jako jsou baterky, sáčky do vysavačů, žárovky nebo sluchátka. V horkém počasí jsou velmi žádaným sortimentem ventilátory, které si zákazníci pořizují domů i do kanceláří,“ doplňuje Iva Pavlousková z Datartu.

   

I od nové prodejny v Nymburku si Datart slibuje příliv nových zákazníků, které si chce získat nejen nabídkou moderních elektrospotřebičů, příslušenství a služeb, ale i příznivou otevírací dobou či možností objednávání zboží s vyzvednutím přímo v prodejně. K dispozici je také e-kiosek, na kterém si mohou zákazníci prohlédnout veškerou nabídku Datartu zahrnující 20 tisíc položek a vybrané zboží rovnou objednat.

Přestavba prodejny v centru Nymburka o velikosti necelých 100 mtrvala zhruba měsíc. Otevřeno bude mít všechny pracovní dny a soboty dopoledne. Pro tuto lokalitu se Datart rozhodl na základě vysokého zájmu zákazníků z Nymburka i okolí o elektro zboží.

 

Zdroj a foto: Datart

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010