Datart otevřel další dvě humanizované prodejny

Přední český elektro prodejce Datart pokračuje v expanzi na českém trhu. Minulý týden otevřel další dvě nové prodejny a jejich počet tak přesáhl padesátku. První z nově otevřených představil v Olomouci v centru City a druhou v Českých Budějovicích v centru IGY. 

Obě prodejny se nesou v duchu osvědčeného konceptu „Prodejna 21. století“.

„Chtěli jsme, aby se u nás zákazník cítil příjemně a zároveň se v prodejně rychle zorientoval. Základem je proto vzdušný a prosvětlený interiér, který v kombinaci s přírodními odstíny zelené a dřevem vytváří příjemnou atmosféru. Zboží pak vystavujeme přehledně v tematických sekcích. Uličky jsme udělali dostatečně široké pro volný pohyb zákazníků s kočárky či na vozíku. Zároveň zákazníkovi umožňujeme si co nejvíce produktů nejen prohlédnout, osahat, ale i vyzkoušet v provozu,“ říká Martin Heřmánek, ředitel prodeje v Datartu.

O příjemné světlo se stará energeticky úsporné LED osvětlení. Zajímavostí jsou například i elektronické cenovky, které šetří papír. Ceny na těchto cenovkách navíc Datart aktualizuje přes Wi-Fi: jakmile centrálně změní cenu výrobku, promítne se změna ihned do všech prodejen.

V prodejnách zákazníci naleznou rozsáhlý sortiment domácích spotřebičů, audio a video techniky, PC i telekomunikační techniky včetně nepřeberného množství příslušenství. Zároveň mohou využít široké nabídky doprovodných služeb a výdejny zboží e-shopu. Dodání zboží do prodejny je v Datartu zdarma.

Datart v pořadí již druhou olomouckou prodejnu otevřel 2. listopadu v OC Olomouc City. Prodejna o rozloze 858 m2 je otevřena denně od 10 do 21 hodin. V této lokalitě vhodně doplňuje stávající pobočku v OC Olympia Olomouc na protějším okraji města.

Svou rovněž druhou prodejnu v Českých Budějovicích otevřel Datart hned o den později (3. listopadu) a tentokrát ji situoval do prostoru nového křídla expandujícího nákupního centra IGY. Prodejnu o rozloze 738 m2 mohou zákazníci navštěvovat denně od 9 do 21 hodin. První prodejna Datartu se nachází v centru Mercury, jehož součástí je autobusové nádraží.

Datart, který má nyní více jak 50 prodejen v Čechách a na Slovensku, pokračuje v expanzi i nadále.

„Ještě tento měsíc připravujeme otevření dalších prodejen v Praze, Brně a slovenském Martinu. Chceme tak umožnit využívat služeb elektrospecialisty naplno i zákazníkům v místech, kde jsme zatím nebyli,“ prozrazuje Martin Heřmánek.

 

Zdroj a foto: Datart

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010