Dárková krabice „Pozdrav z Valašska“ uspěla na soutěži PACKSTAR 2018

Dárková krabice „Pozdrav z Valašska“ od společnosti Paketo.one/G.N.P. spol. s r.o. , partnera portálu Mistoprodeje.cz, zvítězila v soutěži o nejlepší obalové řešení PACKSTAR 2018 v kategorii „Skupinové obaly – Multipacky, SRP a ostatní“.

Obal z kartonu na dárkové předměty z Valašska (sušené švestky, slivovici a povidla) je jedinečný nejen svým ztvárněním, ale i tištěnou grafikou, která nabízí nahlédnout do valašské krajiny a uzavírá celý koncept spojení s přírodou. Obal je tvořen z několika vrstev lepených kartonů, který nejen vytváří krásnou designovou strukturu krabice, ale také chrání křehké předměty uvnitř. Díky přesným výřezům jsou jednotlivé dárkové předměty v krabici pevně zasazeny. Dárkový obal je převázán mašlí z atlasové stuhy, díky níž se jednoduše otevírá a dává obdarovanému nahlédnout do života na Valašsku nejen okem ale i chutí.

Slavností vyhlášení vítězů proběhlo 18. října 2018 po kongresu OBALKO 6, který pořádá společnost ATOZ Marketing Services, spol. s r. o.  Vyhlášeno bylo 7 vítězů tradičních kategoríí soutěže PACKSTAR. Navíc byla předána také ocenění DESIGNSTAR a nová soutěžní kategroie Pivní etiketa roku, ve které vyhrály 3 etikety ve třech kategorií pivovarů.

Zdroj a foto: Paketo.one/G.N.P. spol. s r.o.

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010