DAGO si z POPAI AWARDS odnáší devět ocenění za sedm realizací včetně absolutního vítězství pro Captain Morgan

Ve čtvrtek 29. listopadu proběhlo vyhlášení letošních POPAI Awards o nejlepší in-store reklamní prostředky. Společnosti DAGO se opět podařilo uspět a odnáší si celkem 9 ocenění pro sedm projektů včetně absolutního vítězství. To získalo vystavení Captain Morgan, které je také nejlepší materiálovou a technologickou inovací a vítězem v kategorii alkoholických nápojů.

Jedná se o čtvrtý rok v řadě s absolutním vítězstvím pro DAGO, které si odnáší paletové vystavení Captain Morgan. Projekt uspěl také jako nejlepší materiálová a technologická inovace a vystavení alkoholických nápojů. Paletový ostrov evokuje prvky lodní konstrukce převážející vzácný náklad. Provedení v barvách dřeva obsahuje prémiové černé prvky upravené speciálně vyvinutým postupem opalování, drátkování a moření. Zakulacený střed s červenou stříškou dodává vystavení originalitu a jemnost, kterou ocení i dámy. „Nestandardní prémiová vystavení kromě vlivu na prodeje pomáhají v budování značky. Těší nás, že tyto projekty mají úspěch také v oborových soutěžích a dále se tím potvrzuje, že má smysl snažit se zákazníka v maloobchodě maximálně zaujmout a zprostředkovat mu zážitek,“ vysvětluje Marek Končitík, obchodní ředitel DAGO.

Jako vynikající realizace uspěly dva projekty. V prvním došlo k přeměně sekce piva a nealko nápojů ve spolupráci s Budvarem a Kofolou v českobudějovické prodejně Terno. Realizaci předcházel roční průzkum, podle jehož výsledků bylo vytvořeno prostředí s dřevěným dekorem, prémiovými regálovými čely a prosvětlenými vizuály podle druhu nápojů a momentu spotřeby. Druhý projekt oceněný jako vynikající realizace je paletové vystavení Metaxa, které posouvá značku k nové modrobílé kombinaci barev. Metaxa je synonymem slunce a Řecka, což podtrhuje použití 70 metrů LED osvětlení.

V kategorii nealko nápojů uspělo vystavení Big Shock s kartonovým dakarským speciálem Liaz, který překonává překážky se stejnou silou, jakou poskytuje tento nápoj. V péči o zdraví zvítězil stejně jako v předchozím ročníku projekt pro značku Oral-B, tentokrát se jedná o produktový stojan „Touch and Feel.“ Zákazník může produkty nejen vyzkoušet, ale po zvednutí elektrického zubního kartáčku také zhlédnout spot ke konkrétnímu modelu. Produkty jsou zabezpečeny bezdrátově pomocí alarmu, který se spustí při vzdálení mimo bezpečný okruh. Významnou funkcí je on-line dálková správa stojanu a analýza jeho využití, která dodává cenná data a pomáhá při promo akcích a kampaních.

Stejně jako loni i nyní získalo DAGO vavřín v kategorii Pet food s podlahovým displejem psího krmiva Beyond od Nestlé. Díky masivnímu dřevu v bílém provedení působí venkovským dojmem psí boudy na farmě, kde pes žije spokojeným a šťastným životem i kvůli zdravé stravě z kvalitních surovin. Netradiční naklopené police vybízejí k prozkoumání a bočnice dávají informace o složení.

Po loňském absolutním úspěchu s 3D jelenem letos uspělo paletové vystavení Jägermeister v kategorii Světelná komunikace, světelné a orientační systémy. Dominantou je emblém jelena s unikátními světelnými efekty. Atypická, nepravidelná středová část tvoři dojem rozervanosti a síly a zaujme zejména muže. Prosvícení v bílých částech připomíná vrcholky ledovců, čímž nenápadně připomíná ideální servírovací teplotu–18 °C.

Zdroj a foto: DAGO

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010