Tři projekty DAGO jsou ve finále evropské soutěže POPAI Awards Paris

Prestižní evropská soutěž POPAI Awards Paris v úterý oznámila projekty, které postupují do červnového finále. Tři z nich realizovala společnost DAGO, partner odborného portálu Mistoprodeje.cz . Již nyní je jasné, že DAGO získá ve svých kategoriích nejhůře bronzovou příčku. Do soutěže, která se koná od roku 1962, bylo přihlášeno 396 prací z celé Evropy.

Mezi postupující realizace společnosti DAGO patří loď kapitána Morgana, oceněná již při POPAI CE AWARDS v loňském roce, kde získala hned několik cen včetně ocenění absolutního vítěze soutěže. Jde o projekt s důrazem na co nejpůsobivější prezentaci značky. V čele stojí originální design, kvalitní materiály a také důraz na detaily provedení a funkčnost. Na pařížských cenách soutěží v kategorii Events.

DAGO lod

Další finálovou nominaci, tentokrát v segmentu Food – Shelf Decoration, získalo regálové čelo bonbonů JOJO. Atraktivní a interaktivní provedení láká zákazníky barevným vírem ovládaným pohybovými senzory a vzbuzuje dojem pohledu do barvy měnícího kotle plného ovocné šťávy. Tento efekt byl docílen pomocí tubusu a plynulých barevných přechodů vytvořených unikátně naprogramovaným systémem LED diod.

regálové čelo

V kategorii Food – Floor Display se mezi tři nejlepší zařadil stojan realizovaný pro výrobce superprémiového krmiva pro psy Carnilove. Originální vystavení akcentuje návrat k přírodě a divokosti.

krmino

Vítězné projekty, které vybere odborná porota, budou vyhlášeny 16. června 2016 v Paříži.

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010