Chutná svačinka do nového školního roku

Začátek školního roku je tady a dětem tak opět nastává období povinností. Kromě nákupu školních pomůcek a učebnic, všichni rodiče také řeší, co přichystají svým ratolestem do školy na zub. Drůbežářský závod Klatovy přináší tip na Kuřecí dětský junior bez E krájený nebo Kuřecí šunku nejvyšší jakosti, které perfektně poslouží jako lahodná svačinka pro všechny dětské jazýčky.

Stále velmi populární svačinou nejen mezi dětmi je kombinace pečiva s oblíbenou přílohou nebo pomazánkou. Velmi důležitý však je výběr, s čím se pečivo konzumuje. Děti mají rády pestrost, tak si o přestávce mohou pochutnat na obloženém chlebu či jiném pečivu se sýrem a šunkou, doplněném zeleninou či ovocem. S výrobky od Drůbežářského závodu Klatovy si školáci zvládnou svačinu nachystat sami. Díky praktickému 100 gramovému balení, krájeného Kuřecího dětského juniora či Kuřecí šunky nejvyšší jakosti oceněné certifikátem Cechovní normy, bude příprava pro ratolesti hračka.

Jednoduché a chutné mohou být i domácí pomazánky nebo šunkové závitky. Existuje mnoho způsobů na přípravu jednotlivých pomazánek, jednou z nich je i tradiční šunková. Stačí smíchat kvalitní nakrájenou šunku s pomazánkovým máslem a tvarohem, ochutit pepřem, solí a je hotovo. Lze přidat na dochucení třeba bylinky či vařené vejce dle oblíbenosti dítěte a dobrota je na světě.

 

Zdroj a foto: Drůbežářský závod Klatovy