Centrum Černý Most vyhlásilo tendr na reklamu

Reklamní agentura Ogilvy & Mather uspěla ve výběrovém řízení na komunikaci Centra Černý Most, vyhlášeném společností Unibail-Rodamco, která pozitivně ohodnotila strategickou i kreativní stránku nabídky. Spolupráce by měla být zahájena během března a bude pokračovat až do roku 2013.

Cílem letošní kampaně je především posílit vztah se zákazníky, udržet si jejich loajalitu a v neposlední řadě představit plány nového Centra Černý Most, jež bude dokončeno a otevřeno na jaře 2013. „Hledali jsme agenturu, která bude nejen kreativní, ale bude nám také schopným strategickým partnerem,“ zdůvodňuje výběr agentury Lenka Dvořáková, marketingová manažerka Unibail-Rodamco, největší evropské společnosti investující do komerčních nemovitostí, jež má v portfoliu rovněž Centrum Chodov nebo Arkády Pankrác

„Výběrové řízení na novou reklamní agenturu pro nás bylo klíčové nejen pro letošní, ale hlavně příští rok, kdy budeme otevírat nové regionální nákupní centrum, které zákazníkům nabídne na ploše více než 82 000 m2 přes 160 maloobchodních jednotek, zábavní zóny, prostory pro pořádání akcí i možnosti relaxace a zábavy,“ potvrdila důležitost tendru Zdeňka Jakšić, ředitelka Centra Černý Most.

Letošní část kampaně bude v prvé řadě taktická. V příštím roce bude klást Centrum Černý Most větší důraz na image. Mediamix zahrne outdoor, rádia a internet, doplní je PR, promotion a eventy.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010