Byl vyhlášen nový ročník soutěže Hvězda 3D reklamy

Asociace POPAI CENTRAL EUROPE vyhlásila letošní 19. ročník prestižní soutěže nejlepších reklamních a dárkových předmětů Hvězda 3D reklamy.

Soutěž s dlouholetou tradicí prezentuje novinky z oblasti 3D reklamy a je jedinečným zdrojem informací o trendech na trhu s reklamními a dárkovými předměty. Zvyšuje prestiž soutěžních prací a soutěžících společností, které zviditelňuje v rámci mediální kampaně i během samotné soutěže. Je určena českým i zahraničním firmám pracujícím s 3D reklamou, ať již jde o dodavatele reklamních a dárkových předmětů, agentury, zadavatele reklamy, zástupce retailu atd.

Podrobné informace o soutěži, propozicích soutěže a formulář přihlášky naleznete na webových stránkách soutěže.

Uzávěrka letošního ročníku soutěže je 27. 9. 2019 a odborná porota provede vyhodnocení soutěžních prací v průběhu října 2019.

Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže a předání cen proběhne 21. 11. 2019 v rámci galavečera významné oborové akce POPAI DAY 2019, která se uskuteční v Kongresovém centru TOP HOTEL Praha, Blažimská1781/4, Praha 4 – Chodov. Akce se celkem účastní více jak 700 zástupců odborné veřejnosti. Expozice všech soutěžních předmětů Hvězda 3D reklamy 2019 bude součástí celodenního programu POPAI DAY.

Vedle soutěžní účasti můžete již nyní podpořit projekt jako partner soutěže nebo jako partner jednotlivé soutěžní kategorie. Detailní nabídku služeb pro partnery soutěže a podmínky partnerství najdete na našich webových stránkách v sekci na Jak se stát partnerem.

Pořadatelé soutěže zajišťují rozsáhlou medializaci soutěžních prací i soutěžících společností. Jednou z forem medializace bude opět katalog soutěže s představením partnerů, všech exponátů a soutěžících firemv elektronické i tištěné formě. Podrobné informace o celoroční medializaci jsou uvedeny na našich webových stránkách v sekci na Mediální podpora.

Zdroj a foto: POPAI CE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010