V Brně v ulici Dornych otevírá Lidl prodejnu nové generace

V Brně v ulici Dornych bude v pondělí 19. června otevřena prodejna nové generace. Je již několikátou prodejnou podle nového konceptu v České republice a zákazníkům i zaměstnancům přinese mnoho novinek. Z nákupů uskutečněných v tento den navíc společnost Lidl podpoří mateřskou školu v ulici Soukenická.

  

Zákazníci se mohou těšit především na pohodlné nakupování v příjemných prostorách. Před prodejnou je čekají širší parkovací stání, parkovací místa pro rodiny s dětmi, nebo speciální vozíky pro upevnění autosedačky. Uvnitř prodejny jsou to pak širší uličky, nová pekárna, úseky čerstvých potravin, tedy ovoce a zeleniny, masa a mléčných výrobků rozšířené o 20%. Další zásadní novinkou pro zákazníky jsou toalety s prostorem pro přebalování dětí, nebo nové pokladny s odkládacím prostorem i větší plochou za pokladnami, takže zákazníci budou mít větší pohodlí při ukládání svých nákupů.

Úplnou novinkou je WIFI připojení zdarma, ve vstupním prostoru pak  možnost zakoupení kávy s sebou z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl a s nápoji z našeho sortimentu,” doplnila novinky pro zákazníky mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

  

Zaměstnanci budou mít nově k dispozici první patro, kde se dočkají velkoryse pojatého zázemí včetně sprch či odpočinkové místnosti včetně zastřešené terasy. Přibyly i kanceláře a školicí prostory.

Naši zaměstnanci jsou pro nás velmi důležití.  Proto jsme se v novém konceptu snažili jim co nejvíce vyjít vstříc a kromě optimalizace skladových ploch a tras při doplňování zboží jsme se snažili zvětšit a zpříjemnit i prostory určené k odpočinku,” dodala Holá.

Budova prodejny upoutá prosklenou fasádou, díky níž bude co nejvíce využíváno denní světlo. Uvnitř prodejny i na parkovišti bude využíváno výlučně úsporné LED osvětlení. K ochraně životního prostředí přispějí lepší tepelně-izolační vlastnosti budovy a především použití ekologických  chladicích technologií. Využíváno je zde rovněž odpadní teplo z vybraných technologií.

Nová prodejna bude otevřena denně od 7 do 21 hodin a zákazníci se mohou těšit na speciální akce určené pouze pro tuto prodejnu.

První den otevření bude spojen také s podporou místní mateřské školy. Tu podpoří v pondělí všichni zákazníci, kteří nakoupí za více než 300 Kč.  Společnost Lidl totiž daruje mateřské škole v ulici Soukenická z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den částku 50 Kč. Darované finance budou využity na nákup mobilních herních prvků na zahradu mateřské školy.

 

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010