Společnost BILLA spouští novou věrnostní kampaň

Společnost BILLA spouští novou věrnostní kampaň, ve které budou o přízeň zákazníků soutěžit hrdinové moře. Od 15. března 2017 je možné začít sbírat body a těšit se na osm hvězd vybraných z moře talentů. Za každý nákup nad 200 Kč zákazník obdrží jeden věrnostní bod. Ty později vymění za jednoho ze členů nové kolekce plyšáků. Akce poběží až do 6. června 2017, s možností vyzvednutí odměn do 13. června 2017.

Příběh postaviček nové věrnostní soutěže pro zákazníky BILLA začíná v moři u Zanzibaru. Ze všech hlubin i mělčin oceánů planety se sem sjeli nejlepší baviči, tanečníci, akrobaté a další umělci, kteří dokáží pobavit, obveselit nebo udivit svými kousky. Přísnou výběrovou sítí prošlo jen osm hvězd, které se objeví v BILLE. Mezi nimi je zubní model žralok Žrasoň, tanečník a zpívající číšník tučňák Fraki, nejstarší účastnice a operní zpěvačka želva Želvíra, skákající delfín Del Fino, mořský koník tanečnice Ponyka, krokodýl Kroki, mrož Kulda a mistr tance Rybousek.

Nová věrnostní kampaň navazuje na úspěchy předchozích akcí – zeleninovými detektivy Superosmy a rockovými hvězdami Plyšbandu.

„Zákazníkům BILLY chceme dlouhodobě zajistit co nejlepší zážitek z nakupování. S předstihem před prázdninovými měsíci a časem dovolených jsme spustili kampaň, která potěší především ty nejmenší. Některé z Hvězd Zanzibaru jistě zamíří s dětmi o prázdninách za novým dobrodružstvím,“ říká Simona Breen, vedoucí marketingu BILLA Česká republika, a dodává: „Komunikační koncept je originální, byl vytvořený v Praze ve spolupráci s agenturou McCann Praha. Základem je přitom opět atraktivní příběh a výrazná hudba.“

Jak lze plyšového hrdinu získat? Princip sbírání bodů je velmi jednoduchý. Zákazník v supermarketu BILLA obdrží za každý nákup nad 200 Kč jeden bod, který si nalepí na hrací kartu. Kromě bodů za nákup může bod získat i zakoupením speciálně označeného produktu. Jakmile nasbírá 25 bodů, získává plyšového kamaráda za 29,90 Kč. Hvězdu talentové soutěže je také možné získat již za 10 nasbíraných bodů s doplatkem 149,90 Kč. Pokud chce zákazník hračku zakoupit přímo, bez nasbíraných bodů, činí cena 399,90 Kč.

Novou věrnostní akci „Hvězdy Zanzibaru“ podpoří speciální komunikační kampaň, která se objeví ve všech reklamních formátech. Kromě mohutné podpory v médiích s důrazem na TV/tisk se jednotliví hrdinové objeví také přímo v supermarketech a v letácích BILLA. Součástí kampaně je i microsite, kde na děti čeká interaktivní soutěžní hra. 

 

TV spot: 

 

Zdroj a foto: REWE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010