BILLA vstupuje do dalšího čtvrtstoletí na českém trhu v dobré kondici

BILLA ČR včera zveřejnila několik hospodářských údajů za rok 2016. Důležitým ukazatelem je meziroční zvýšení obratu o + 5,92 % na téměř 26 miliard Kč. Přínosem pro české pěstitele, výrobce a dodavatele je také otevření nových supermarketů, které zároveň vytvářejí nová pracovní místa v regionech. 

Od otevření prvního supermarketu BILLA v České republice vloni uplynulo 25 let. I v dalším čtvrtstoletí bude BILLA nejlepším místem pro nákup vždy čerstvých a kvalitních potravin za dobrou cenu. BILLA dlouhodobě podporuje tuzemské dodavatele a nezapomínáme ani na malé regionální pěstitele a farmáře. Nově uvedené značky BILLA Easy a BILLA Premium přináší široké spektrum produktů pro nové cílové skupiny,“ uvedl generální ředitel BILLA ČR pan Jaroslaw Szczypka.

BILLA v loňském roce otevřela celkem 10 nových supermarketů (celkový počet 212, supermarket č. 213 byl otevřen 6.4. 2017 v Kolíně) a toto tempo růstu si chce udržet i dalších letech. Zásadní modernizací prošlo vloni dalších 15 filiálek.

V naší expanzi se zaměříme na rychle se rozvíjející byznysová centra a příměstské části. Kromě Prahy a Středočeského kraje přivítáme v roce 2017 nové zákazníky například v jižních Čechách nebo v Jihomoravském kraji,“ dodal pan Jaroslaw Szczypka.

Nové supermarkety také pomohly vytvořit více než 250 nových pracovních míst v regionech. Od září 2016 je novým zaměstnancům k dispozici již druhé Školící centrum (Praha). Každý nováček si zde osvojí dovednosti, které později využije ve svém pracovním dni. BILLA se také dlouhodobě věnuje výchově učňů přímo na prodejnách, v loňském školním roce se výuky zúčastnilo cca 250 učňů v 58 prodejnách.

Jeden z nejstarších věrnostních systémů v současnosti, BILLA Bonus Club, registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Členové BILLA Bonus clubu získávají například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také získávají 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma do svých poštovních schránek oblíbený časopis BILLA Gusto.

 

 

Zdroj a foto: REWE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010