Billa v Plzni otevřela 6. supermarket

Společnost Billa otevřela na plzeňských Borech svou 203. prodejnu, jejíž chod zajistí 25 pracovníků. V nákupním centru Monika nabídne na prodejní p loše 550 m2 svůj tradiční široký sortiment. V Plzni jde už o šestou prodejnu tohoto obchodního řetězce.

„Prodejny v městské lokalitě s vysokým kupním potenciálem obyvatelstva jsou pro obchodníky vždycky atraktivní. V tomto případě jde navíc o zavedené obchodní prostory“, říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel společnosti pro ČR a SR.

Nová prodejna je v souladu s firemní stratečgií ochrany životního prostředí a splečenské odpovědnosti vybavena úspornými technologiemi, především speciálními uzavřenými chladícími a mrazícími skříněmi, které ušetří až 32% rnergie. Vytápění e zajištěno připojením na dálkový teplovod z Teplárny Plzeň. V okolí nového supermarketu společnost vysadila novou zeleň a několik vzrostlých stromů. Před obchodem je 48 parkovacích míst. Otevírací doba nové prodejny je od pondělí do soboty od 7 do 20 hodin, v neděli obchod otevírá o hodinu později.

Zdroj: Zboží&Prodej, září 2011

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010