BILLA otevřela novou prodejnu v Českém Brodě

Široký sortiment čerstvých a kvalitních produktů, regionálních výrobků a specialit nabízí nový supermarket BILLA, který se otevřel včera v Českém Brodě v ulici Jana Kouly.  S tímto supermarketem BILLA provozuje celkem 216 prodejen v České republice.

Nový supermarket BILLA včera poprvé otevřel své dveře obyvatelům Českého Brodu na adrese Jana Kouly 445. Prodejna nabízí rozsáhlý sortiment kvalitních produktů na prodejní ploše více než 900 m2. Bezproblémové nakupování v supermarketu zajišťuje několik řad parkovacích míst pro automobily. V den slavnostního otevření proběhlo řada akcí a slev – například ke každému nákupu dostali nakupující darem nákupní tašku a při nákupu nad 500 Kč také láhev vína zdarma.

„V novém supermarketu BILLA v Českém Brodě čeká na zákazníky široká škála produktů z celého Česka i speciality a výrobky přímo z okolí Českého Brodu a Středočeského kraje,“ uvádí generální ředitel BILLA ČR pan Jaroslaw Szczypka. „Vytvořením nových prodejních možností pro místní dodavatele a výrobce a novou nabídkou několika desítek pracovních míst přispíváme ke spokojenosti místních obyvatel a prosperitě kraje,“ dodává Jaroslaw Szczypka.

Nový supermarket BILLA je otevřen od pondělí do soboty od 7:00 do 21:00 a v neděli od 8:00 do 21:00 hod.

 

Zdroj a foto: BILLA

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010