BILLA na Praze 8 otevře novou prodejnu kvalitních a čerstvých potravin

Široký výběr produktů, regionální speciality, moderní prodejní plocha vybavená energeticky úspornými chladícími a mrazícími systémy. Nový supermarket BILLA v městské části
Praha 8 – Karlín se zařadí mezi nejmodernější obchody BILLA v České republice.

Zítra, v pátek 16. prosince, v 6:00 bude otevřen moderní supermarket BILLA na Praze 8, Sokolovská 91. Na obyvatele Karlína čeká cca 360 m2 prodejní plochy, na níž zákazníci naleznou vše, po čem touží srdce skutečných gurmánů. Další z moderních prodejen BILLA v České republice nabízí širokou nabídku ovoce a zeleniny, mnoho druhů čerstvého zboží, hotových chlazených pokrmů a velký výběr lahůdek. Nechybí rozmanitá nabídka čerstvého pečiva. Obchody BILLA nabízejí široký výběr zboží včetně velkého portfolia vlastních značek: značku BILLA pro vysoce kvalitní produkty za příznivou cenu, Naše bio představující řadu výrobků v bio kvalitě, čerstvé maso ryze českého původu pod značkou Vocílka, Českou farmu pro tradiční české ovoce a zeleninu, BILLA Premium pro špičkové potraviny nebo značku Clever pro radost z šetření.

Nový obchod BILLA je otevřen od pondělí do soboty od 6:00 do 21:00 a v neděli od 8:00 do 21:00.

Nový supermarket BILLA nepřichází pouze s bohatou nabídkou produktů, ale zároveň díky němu můžeme vytvořit 25 pracovních míst,“ vysvětluje generální ředitel BILLA Jaroslaw Szczypka a doplňuje: „Jsem si jist, že náš tým brzy přesvědčí místní obyvatele o skvělé nabídce kvalitních produktů za příznivé ceny.

Prodejna nabízí ca 6 000 artiklů na prodejní ploše necelých 400 m2. S ohledem na menší prodejní prostor je sortiment zaměřen zejména na čerstvé kategorie, jako je pečivo, ovoce, zelenina, maso, lahůdky a mléčné produkty. Moderní vzhled prodejny podtrhují použité materiály kamene a dřeva.

 

Zdroj a foto: REWE

 

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010