BeBe Dobré ráno podporuje snídaně

Se třemi skupinami žen pracuje v první letošní kampani určené pro digitální prostor značka snídaňových sušenek BeBe Dobré ráno. Oslovuje milující maminky, aktivní ženy a trendy ženy, přičemž pro každou z nich má vlastní příběh. Pracuje tak s konceptem obsahu šitého na míru a cílí na individuální potřeby a specifické ranní rituály vybraných skupin. Reklamní spoty a návrh i exekuci jejich personalizace vytvořila agentura Isobar.

Z dalších marketingových nástrojů bude výrazná in store podpora v podobě POS materiálů, ochutnávek a drobných dárků podporujících zdravý životní styl, jako jsou švihadla, snídaňové misky nebo svačinové boxy. V televizích bude v prvním čtvrtletí nasazen televizní spot s Lukášem Hejlíkem.

Jestli se líbí nebo nelíbí váš marketingový vzkaz se lidé rozhodují velmi rychle, doslova v řádu vteřin,“ říká Veronika Demčíková, manažerka značky BeBe Dobré ráno. „Jenom relevantní vzkaz skutečně zasáhne spotřebitele, který je setrvale bombardován reklamou ze všech stran. Když se netrefíte, je v tu chvíli pryč. Upouštíme proto od tradiční segmentace postavené na věku, pohlaví či příjmech, ale usilujeme o identifikaci skutečných zájmů spotřebitelů. Data nám potvrzují, že takto personalizovaná reklama má výrazně vyšší efekt. Například až pro 9 z 10 uživatelů mobilních telefonů je relevantní reklama impulsem k nákupu zboží,“ vysvětluje Demčíková.

Pro práci s novým konceptem byly vytipovány tři silné cílové skupiny značky: milující maminka malých dětí, aktivní a sportovně založená žena a úspěšná žena, která jede na vlně nejnovějších trendů. V digitální kampani v patnáctivteřinových spotech každou z nich oslovuje jiné sdělní a příběh z reálného života. „Kampaň jsme záměrně načasovali do období povánočních předsevzetí, kdy řada žen, které oslovujeme, řeší shazování přebytečných kil a nastavení zdravých stravovacích návyků. Chceme je motivovat k volbě nutričně vyvážené a chutné snídaně, která nastartuje jejich den tím správným směrem,“ uzavírá Demčíková.

Nové digitální spoty:

Zdroj a foto: Mondelez Czech Republic

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010