AsianFest Praha 2016, 30.4.2016

AsianFest Praha je nový projekt s cílem přenést návštěvníky na Východ do rušného Chinatownu nebo sluncem zalitou Ko Pha Ngan beach v Thajsku.

Tohoto efektu se pořadatelé budou snažit docílit speciálním programem (například v orientální gastronomií nebo Chrámem bojových umění), asijskými dekoracemi a další doprovodnou zábavou.

Festival AsianFest je segmentován do šesti čtvrtí : Main Street, Chinatown, Vietnam, Thajsko, Korea a Japonsko. Každá čtvrť bude naprosto odlišná a originální a bude reprezentovat to nejlepší z dané země.

mapa-web1-small

Festival budou také přehlídkou asijské gastronomie. Celkově zde bude přímo zastoupeno 41 restaurací podle regionality – Main Street (3 restaurace), Chinatown (4), Vietnam (12), Thajsko (7), Ko Pha Ngan beach (7), Japonsko (5), Korea (1) a Asian Palace (2).

V Bank of Asia si návštěvníci budou moci zakoupit AsianFest žetony, které budou použity jako festivalová měna. K dispozici budou tři banky: jedna se nachází v Main Street čtvrti, druhá ve Vietnam čtvrti a třetí v Asian Palace. Cena jednoho žetonu je 50 Kč. 

 

Termín: 30.4. 2016

Místo: Výstaviště Holešovice, Praha 7

Pořadatel: Perfect fest s.r.o.

 

Podrobné informace o akci: ZDE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010