Apetito v novém složení i obalu

Tradiční český sýr Apetito přichází na trh v novém obalu a s vylepšeným složením. Sýr je nyní ještě smetanovější a krémovější. Zakysaná smetana byla totiž při jeho výrobě nahrazena čerstvou sladkou smetanou.

Hlavními složkami při výrobě taveného sýra Apetito jsou sýr, smetana a máslo.  Moderní doba přinesla inovace ve výrobě, které spočívají v používaných technologiích i ve vylepšení receptury. To co dělá Apetito ještě lahodnější, je výměna zakysané smetany za čerstvou sladkou smetanu. Tím se stává tento tradiční tavený sýr ještě smetanovější a krémovější, než jej doposud zákazníci znali.

Skvělou chuť na trh navíc doprovodí i nový modernější obal.

Apetito prošlo celkovou proměnou, která se týká nejen jeho chuti a složení, ale také obalu. Dokonale tak zapadá do konceptu moderních a plnohodnotných potravin, které by měly být součástí vyváženého jídelníčku každého z nás,“ uvedl Miroslav Maňásek, generální ředitel společnosti Savencia Fromage & Dairy pro český a slovenský trh, který na kvalitu nejen Apetita dohlíží již 16 let.

Vlajkovou loď značky – Apetito smetanové v novém obalu – si mohou spotřebitelé vybrat ze čtyř velikostí balení, 140 g, 150 g, 200 g a 240 g. Doporučená prodejní cena je pro gramáž 150 g stanovena na 34,90 Kč.

 

Zdroj a foto: neopublic.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010