Air France ve spolupráci se SkyLights testuje zábavní systém s virtuální realitou

Letecká společnost Air France aktuálně testuje zábavní systém s virtuální realitou. S brýlemi virtuální reality si cestující bude moci užít 3D/2D filmy a seriály ve svém vlastním soukromém kině.  Společnost Air France chtěla překvapit své zákazníky a nabídnout jim úplně jiný druh zábavy, proto ve spolupráci se startupem SkyLights přišla s úplně novým zábavním systémem.

Od září 2017 je systém testován na palubě letadel Airbus A340, kde cestující mohou vyzkoušet nový druh zábavy v letadle na vlastní kůži. Zatím jsou nabízeny čtyři headsety s výběrem asi čtyřiceti filmů a seriálů.

Tento pilotní projekt se stane cennou zkušeností pro společnost Air France, která usiluje o zlepšování zákaznických zkušeností i díky originálním a inovativním řešením. Je to také příležitost pro startup SkyLights, s nímž spolupracuje Air France jako součást iniciativy Open Innovation approach (Otevřený inovativní přístup), aby dále rozvíjelo a zlepšovalo svá řešení a zároveň těžilo z reputace společnosti Air France. Toto úspěšné partnerství zmíněných dvou společností navíc přispívá ke spokojenosti zákazníků. Až skončí testovací období, mohl by tento nový systém být zaveden na různé lety během několika měsíců.

 Zdroj a foto: HappyFly

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010