7. MAKRO Mistrovství České republiky ve filetování čerstvého lososa, 25. 6. 2016

Kdo letos nejlépe a nejrychleji připraví filety z lososa? Nejlepší kuchaři z celé České republiky budou v sobotu 25. 6. 2016 od 13 hodin na pražském Vítkově připravovat dva filety bez kostí a kůže z pětikilové ryby. Odborná porota posoudí, kdo se stane již posedmé šampionem soutěže. Hodnotit bude nejen rychlost ale také výtěžnost ryby a čistotu pracoviště. Vítěz získá zájezd pro dva do Norska.

Přijďte se podívat na celorepublikové klání a ochutnat jednu z nejoblíbenějších ryb v české kuchyni.

 

Termín:         25. 6. 2016 od 13:00 – 15:00

Místo:            Bosh Fresh Festival, Praha 3 – Park Vítkov

Pořadatel:    Motor AG s.r.o., Pigs Production s.r.o. 

Podrobné informace o akci: ZDE

 

Vítězové minulého ročníku:

Vitezové 6. ročníku Mistrovství-small

Zdroj a foto:  METRO/MAKRO Cash & Carry

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010