13 obchodních center CPI Property Group má nový web

Skupina CPI Property Group (CPIPG), největší tuzemský vlastník maloobchodních ploch, spustila ve spolupráci s agenturou Giant interactive 13 webových prezentací pro téměř všechna česká obchodní centra z jejího portfolia.

Modernizací neprochází jen interiéry a exteriéry obchodních center, ale také jejich prezentace na webu. „Cílem projektu bylo navrhnout a realizovat zcela nový koncept, který by vizuálně a technologicky propojil všechna naše česká centra. Zároveň však bylo nutné zachovat jedinečný styl a respektovat potřeby každého z nich,“ říká Petra Knoblochová, Retail Project Manager ve společnosti CPI Property Group a pokračuje: „Díky skvělé spolupráci s agenturou Giant interactive se podařilo první fázi projektu dokončit již za 11 měsíců.“

Součástí realizace je kromě nových, přehledných webů i administrační rozhraní pro více než 250 uživatelů s různými přístupovými právy. Kromě kompletní správy webu (včetně online mapy) umožňuje i obousměrnou komunikaci mezi vlastnickou firmou CPIPG, externím správcem centra a nájemci. „V posledních měsících jsme se soustředili na finalizaci prezentací a nyní díky zpětné vazbě od návštěvníků webů a dat z analytických nástrojů máme již dostatečné množství materiálu na další rozvoj,” uvádí Jan Vítek, který spolu s Tomášem Cindrem vedl projekt na straně realizátora. Další etapou nyní bude implementace navržených vylepšení. Do budoucna se pak očekává integrace mapových podkladů do informačních tabulí přímo v centrech.

Nového webu se dočkalo celkem 13 z 15 českých obchodních center ve vlastnictví CPI Property Group. Výjimku tvoří pouze pražské obchodní centrum Spektrum, které momentálně prochází kompletní přestavbou a Zlatý Anděl.

Obchodní centra, která v České republice skupina CPI Property Group vlastní:

Quatro Praha, Fénix Praha, CityPark Jihlava, IGY České Budějovice, GÉČKO České Budějovice, Futurum Hradec Králové, Futurum Kolín, Královo pole Brno, Zlatý Anděl Praha, Spektrum Praha, Olympia Plzeň, Olympia Teplice, Olympia Mladá Boleslav, Bondy Mladá Boleslav a Nisa Liberec.

Zdroj a foto: CPI Property Group

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010