Petr Doležal je novým generálním ředitelem lékáren BENU

Generálním ředitelem a předsedou představenstva provozovatele sítě lékáren BENU, společnosti BENU Česká republika a.s., se stal Petr Doležal (51). Vedení přední lékárenské sítě od února přebírá po Sebastianovi Ringovi, který bude nově zodpovídat za řízení aktivit skupiny Phoenix na rumunském trhu.

Pod vedením Petra Doležala budou lékárny BENU pokračovat v rozšiřování poboček a posilování pozice na českém trhu. „Nasloucháme zákazníkům a inovujeme naše služby tak, abychom reflektovali jejich přání a potřeby. Kromě nadstandardních služeb v podobě preventivních programů a soukromých konzultací letos přinášíme úplně nový koncept lékáren, který budeme představovat postupně po celé České republice již v průběhu tohoto roku,“ uvedl Petr Doležal, generální ředitel společnosti BENU Česká republika.

Petr Doležal zároveň zůstává výkonným ředitelem skupiny Phoenix v Čechách a na Slovensku. Ve své dosavadní praxi působil jako finanční ředitel ve společnostech Raab Karcher Staviva, Conseq Finance a v drogistickém řetězci Droxi, který po kapitálovém vstupu německého koncernu Schlecker z pozice generálního ředitele také řídil.

Zdroj a foto: BENU Česká republika

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010