Martin Klofanda se ujímá vedení marketingu Seznamu

Od začátku nového roku se ředitelem marketingu ve společnosti Seznam.cz stává Martin Klofanda. Ve své funkci bude zodpovídat za produktovou a B2B komunikaci a povede týmy eventů, distribuce a sociálních sítí i kreativní a grafické oddělení.

Klofanda působil ve firmách, jakými jsou mediální agentura MindShare, internetový portál Atlas.cz, Kofola nebo Ugo. Zastával v nich manažerské pozice v oblasti new business developmentu, PR, public affairs, brand a product managementu.

Snažil jsem se nasbírat zkušenosti z různých odvětví. Vždycky mě lákalo poznat, co znamená marketing a PR z pozice agentury, média i zadavatele, pohybovat se v online i výrobním prostředí. Právě různorodost mi dává schopnost dívat se na věci s nadhledem, z různých úhlů, což věřím, bude i  pro Seznam přínosem,“ vysvětluje Martin Klofanda.

Poslední dva roky fungoval Klofanda na volné noze, pomáhal menším a středním firmám s uvedením produktů na trh, marketingem a obchodem. V Seznamu nahrazuje Petra Krále, který odešel na konci října.

 

Zdroj a foto: Seznam.cz

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010