Mars představuje nového člena ve vedení středoevropského regionu

Společnost Mars, přední světový výrobce v segmentu rychloobrátkového zboží, představila novou posilu ve vedení středoevropského regionu. Jedná se o Briana Aylinga, který na pozici General Manager Mars Central Europe nahradil Stéphanii Le Béchec. Ta se v rámci svého dalšího kariérního rozvoje posunula na pozici Regional Food President. Brian Ayling se do nové funkce přesunul z pozice General Managera Mars South Africa. Společnost Mars tak opět dokazuje, že její strategie spočívající v dlouhodobé podpoře a rozvoji talentů z řad vlastních zaměstnanců se jednoznačně vyplácí.

Brian Ayling se v nové roli bude společně s týmem čítajícím téměř 540 spolupracovníků, jak Mars nazývá své zaměstnance, věnovat rozvoji podnikání Marsu ve střední Evropě a bude určovat jeho strategické směřování. „Naší prioritou bude i nadále soustředění se na kvalitu a preciznost všech aktivit směrem k našim zákazníkům.  Zaměřovat se také budeme na interní rozvoj našich talentů při plánování nových strategiíuvádí.

Brian Ayling je zkušeným leaderem. Do společnosti Mars nastoupil již v roce 2001 na pozici marketingového manažera pro Mars South Africa. Během své již téměř osmnáctileté praxe v rámci společnosti zastával různé role a funkce. V letech 2007 – 2010 se na pozici Developing Categories Directora věnoval rozvoji podnikání společnosti v oblasti Blízkého východu. Poté stanul v čele silného týmu, jenž spravoval region čítající více než 70 trhů v Africe a na Blízkém východě, kde v roli Regional Managing Directora dokázal zajistit vynikající obchodní výsledky.  Podílel se také na rozvoji strategie pro výstavbu nové továrny na žvýkačky v Keni či na velice úspěšném projektu Ekonomika vzájemnosti, který dokonce získal mezinárodní ocenění.  V letech 2015 – 2016 řídil jeden z nejklíčovějších projektů společnosti Mars v jihoafrickém regionu: konsolidaci čtyř obchodních segmentů Mars South Africa do nové obchodní jednotky Mars Multisales, jež byla v roce 2016 úspěšně završena.

Bohaté zkušenosti, které nabyl během své dlouholeté kariéry v rámci společnosti, chce nyní využít i ve vedení středoevropského regionu. „Velmi si cením možnosti dále budovat svoji kariéru ve společnosti Mars“ uvádí Ayling a zároveň dodává:„Mars je rodinná společnost s jedinečnou firemní kulturou, která umožňuje všem spolupracovníkům rozvíjet své dovednosti napříč trhy i zaměřením. A nejen já, ale i například Stephanie a také spousta mých dalších kolegů jsme toho důkazem. Velmi mě proto těší, že nyní mohu získat nové profesní zkušenosti právě v rámci vedení středoevropského regionu, který je pro Mars Multisales nejsilnějším regionem, což jen potvrzuje, že tu máme opravdu skvělý tým plný talentů.“

Společnosti Mars patří široké portfolio globálně známých značek jako  Pedigree®, Whiskas®, M&M‘s®, Snickers®, Uncle Ben’s® a Orbit®. Pravidelně se umisťuje na předních příčkách prestižních globálních žebříčků nejlepších zaměstnavatelů jako například Great Place to Work®.

Zdroj a foto: Mars Multisales Central Europe

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010