Komunikaci v Seznamu povede od začátku ledna Aneta Kapuciánová

Od 1. 1. 2018 se Aneta Kapuciánová stává manažerkou PR a interní komunikace společnosti Seznam.cz. V nové funkci bude kromě odpovědnosti za externí a interní komunikaci zastávat i post tiskové mluvčí.

Aneta Kapuciánová pracuje v Seznamu od černa 2016, původně zastávala post manažerky interní komunikace. Z té se nyní posouvá do nové role, kterou původně zastávala Irena Zatloukalová.

Irena v Seznamu odváděla skvělou práci, a když se rozhodla odejít, chtěl jsem za ni najít člověka podobě smýšlejícího, zodpovědného a pracovitého. Vzhledem k tomu, jaké měla Aneta v Seznamu výsledky a jaké jsou její předchozí pracovní zkušenosti, bylo přirozené, abych jí místo tiskové mluvčí a manažerky komunikace nabídl,“ vysvětluje rozhodnutí vybrat si člověka z řad stávajících členů týmu Pavel Zima, místopředseda představenstva a ředitel pro exekutivu a komunikaci. Zatloukalová, kterou Kapuciánová ve funkci nahrazuje, působila ve firmě od března 2011.

Do Seznamu přišla Aneta Kapuciánová z PR agentury Bison & Rose, kde působila pět let a měla na starosti široké portfolio klientů. Mezi ty největší patřily Microsoft, Český Aeroholding, O2 Czech Republic, Česká pošta či Sony a Sony Mobile. Jednatřicetiletá Kapuciánová má vystudovanou Politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze a ve volném čase se věnuje zpěvu a józe. Ráda chodí na koncerty, do divadla a cestuje.

Pětičlennému týmu komunikace, který bude Kapuciánová řídit, bude k ruce i nová PR agentura.

Od 1. ledna jsme se na spolupráci v oblasti produktového a korporátního PR domluvili s agenturou I´m PR, která zvítězila ve výběrovém řízení. To jsme se rozhodli vypsat poté, co s námi ke konci listopadu ukončila spolupráci agentura AC&C. Stále přitom platí, že s podporou našich obsahových služeb nám pomáhá PResscode,“ uvádí Aneta Kapuciánová.

 

Zdroj a foto: Seznam.cz

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010