Na konferenci Retail Summit 2016 bude klíčovým řečníkem profesor Kyle B. Murray

Společnost Blue Events, pořadatel konference Retail Summit 2016, oznámila, že klíčovým řečníkem na této konferenci bude Kyle B.Murray, profesor marketingu a ředitel School of Retailing na kanadské University of Alberta, který přednese příspěvek na téma Zvyšování hodnoty.

 Prof. Murray je expertem na lidské rozhodování, neboť zkoumá proces nákupního rozhodování na základě nástrojů experimentální psychologie a behaviorální ekonomie. Své teoretické znalosti a zkušenosti předává také jako firemní konzultant, například společnostem General Motors, Industry Canada, Johnson and Johnson, Leger Marketing, LoyaltyOne nebo Microsoft.

Je autorem dvou odborných knih: The Retail Value Proposition (o hodnotě v maloobchodě) a Consumer Behaviour (o nákupním chování). 

Dvacátý druhý ročník konference Retail Summit s podtitulem Jak obchodování vrátit hodnotu se bude konat v hotelu Clarion Congress Hotel Prague v termínu 1.-3. února 2016. Summit oproti minulým ročníkům rozšiřuje svůj formát na 3 dny z důvodu nabídnutí ještě širší škály příležitostí pro jednání a obohacení větší možnosti networkingu účastníků.

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010