Watts Miners uvádí na trh zařízení na těžbu kryptoměn

Společnost Watts Miners uvádí na trh nejvýkonnější zařízení na těžbu kryptoměn.

Společnost Watts Miners (www.wminers.com) dnes oznamuje, že bude i nadále významnou značkou na prosperujícím globálním trhu těžby kryptoměn. Společnost nedávno uvedla tři zařízení na těžbu kryptoměn, tzv. minery s bezprecedentní hodnotou hashrate ve svém odvětví. Všechny tyto minery byly vyvinuty pomocí pokročilé čipové technologie ASIC, a každý z nich lze používat na miny Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Monero, a Dash. Tyto snadno použitelné minery se staly známými díky své schopnosti poskytnout úplnou návratnost investic do jednoho měsíce.

Ačkoli je těžba kryptoměn v dnešní době pro mnoho nadšenců v oboru kryptografie samozřejmostí, vytváření rychlých a zajištěných zisků z těžby nebylo nikdy snadným procesem. Kromě toho, potenciál generování zisků minerů mohou značně negativně ovlivnit vysoké počáteční výdaje, náklady na elektřinu a obtížnost těžby. Společnost Watts Miners tato omezení vyřešila vytvořením multi-algoritmových minerů s mimořádně vysokými hodnotami hashrate a nízkou spotřebou energie.

Pro čtenáře, kteří nejsou obeznámeni s pojmem hashrate: je to výkon nástroje na těžbu kryptoměny. Vyšší hodnota hashrate znamená, že je k dispozici vyšší výkon pro spouštění a řešení různých algoritmů těžby spojených s vytvářením nové kryptoměny jako odměny za umožnění transakcí v síti.

Naším cílem bylo nejen vytvoření nejlepších minerů, které se snadno používají, ale také zajistit našim zákazníkům nejlepší návratnost investic,“ řekla Nancy Lopezová, finanční ředitelka společnosti Watts Miners. „Dnes jsme hrdí na to, že můžeme oznámit, že naše nástroje pro těžbu jsou v tomto odvětví ze všech nejlepší, pokud jde o výkon, efektivitu a ziskovost.

 

Zdroj: čtk a Watts Miners

Foto: pixabay.com

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010