Společnost Whole Foods uzavřela smlouvu za 11 milionů dolarů s jedenáctiletou Mikailou

Už v jedenácti letech můžete dosáhnout zajímavého výdělku. Tak jako Mikaila Ulmer, která získá 11 milionů dolarů a navíc zároveň svoje úsilí směřuje pro dobrou věc.  Za tuto částku podepsala smlouvu na svoji domácí limonádu BeeSweet se společností Whool Foods, která bude limonádu prodávat ve svých 55 značkových obchodech.

Mikaila svoji limonádu vyrábí sama a její výrobě používá lahodnou mátu, lněná semínka a recept na medovou limonádu od své prababičky. Svůj produkt dokonce daruje nadacím zachraňující včely.

Mikaila

Společnost Whool Foods ji bude prodávat v obchodech v Texasu, Oklahomě, Arkansasu a Louisianě.

Mimo tuto smlouvy dosáhla Mikaila další úspěchů, například v TV pořadu Shark Tank na ABC, ve které inovátoři hledají investory na financování, získala 60 tisíc dolarů. Dokonce ihned po vystoupení v relaci Shark Tank servírovala svou domácí limonádu americkému prezidentovi Barackovi Obamovi. Také se stala součástí Google kampaně zvané Dare to be Digital. A v neposlední řadě získala významná ocenění za potraviny a podnikání.

První nápad na výrobu domácí limonády BeeSweet dostala už ve čtyřech letech, kdy ji dvakrát štípla včela.

Bolelo to. Ze včel jsem měla strach,“ prozradila Mikaila, která se pak rozhodla včely studovat. „Stalo se něco zvláštního. Najednou mě včely začaly fascinovat.“

Nejprve se zaměřila na přípravu plánu, jak využít recept od své prababičky. A ze získaných peněz chtěla jen pomáhat včelám.

 

Zdroj: objevit.cz

Foto: time.com, usatoday.com

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010